Mietwagenstandorte in Adana

loading

KUR HESAPLA

Adana Araç Kiralama,Hizmetiniz başladı Meşhur Adana Şırdanı yemek istiyorsunuz işte merak ettikleriniz.



Midenin bağırsaklara en yakın olan kısmıdır. Bu son bölüme ise şırdan ismi verilir. Şırdanın temizliğin çok doğru bir şekilde yapılması gerekir. Temizlenen şırdan, işkembe dolmasında kullanılan harç ile doldurulur. Bu harç baharatlı pirinçten hazırlanır. Son olarak ağız kısmı dikilir ve salçalı suda haşlanır.
Sokak lezzetlerinden biri olan şırdan genellikle dışarıda yenir ancak evde de yapılabilir. Ancak bunun için şırdanı tıpkı işkembede olduğu gibi çok dikkatli temizlemek gerekmektedir. Aksi halde istediğiniz lezzeti elde edemezsiniz. Satın aldığınız şırdanları temizledikten sonra birkaç kez ılık suda yıkamalısınız. Sonrasında tuzlu ve limonlu su içinde 3 saat boyunca bekletmelisiniz. Son kez soğuk suyla yıkama işleminden geçirip hazırladığınız içlikle doldurup ağız kısımlarını dikmelisiniz. Şırdanı doldururken harcı ağzına kadar doldurmamaya özen gösterin. Pirinçler haşlandıkça şişip şırdanı patlatabilir.






Adana Araç Kiralama - LeaseCar Rental Ayrıcalığıyla...

© 2020 leasecar.com.tr
whatsapp